Vanjske žaluzine

KRPAN – vidna ili skrivena maska


Krpan vanjske žaluzine su žaluzine sa standardnim sustavom izvedbe.  Komplet žaluzine je sastavljen iz standardnih lamela, mehanizma, klasičnih nosioca i vodilica te vidljive maske.

Krpan vanjske žaluzine omogućuju neovisnu ugradnju na sve vrste objekata. Prikladne su i za novogradnju kao i kod obnove starijih objekata. Ugradnju ovih žaluzina nije potrebno planirati unaprijed, jer se iste ugrađuju nakon završene fasade. Budući da su žaluzine vidljive, zajedno s fasadom i stolarijom u različitim kombinacijama boja, još dodatno uljepšavaju vanjski izgled kuće.

Tipovi ALU lamela:


 

Izvedba

Standardna ugradnja – Vidljiva maska Sve vanjske vidljive žaluzine Krpan moguće je naručiti u različitim izvedbama:birati možemo među različitim vrstama lamela:
(C-65mmC-80mmCT-80Z-75mm, Z-90mm) sa upravljanjem preko kurble ili električnim motorom u različitim kombinacijama boja ( lamele, maske, vodilice i završne letvice ) ispod žaluzine je moguće ugraditi i različite vrste komarnika ( fiksni, rolo, plise ); u tom slučaju je dubina žaluzine veća od 120mm

Presjek standard vidne i podfasadne KRPAN žaluzine: