Smart slide

Više udobnosti kroz jednostavno rukovanje

Nova pametna klizna klizna vrata impresioniraju svojim vrhunskim vrijednostima toplinske izolacije, statike i nepropusnosti kao i jednostavnošću korištenja.

Prednosti / tehnički detalji
  • poboljšane izolacijske karakteristike
  • Uf=1,4 W/m²K
  • Debljina stakla i ispune do 41 mm
  • modernog klasičnog dizajna
  • tehnologija skrivene montaže

Mehanizam otvaranja:
Shema A

Velike staklene površine su trend !

Trebate velika klizna vrata za izlaz na terasu? Nema problema, jer se smart-slide može proizvesti i u vrlo velikim dimenzijama do 4,0 m x 2,4 m.
Zahvaljujući praktičnom mehanizmu za zaključavanje krila u okviru, pametnim kliznim vratima tako je jednostavno rukovati da je nepravilno rukovanje gotovo nemoguće – neprocjenjiva prednost u svakodnevnoj uporabi, kao i niska razina potrebnog napora krilo se može otvoriti i zatvoriti.

Maksimalna nepropusnost !

Dok prethodna rješenja kliznih vrata nisu postigla visoke ispitne klase, smart-slide postiže vrlo dobre vrijednosti brtvljenja zahvaljujući inovativnom mehanizmu za zatvaranje bez četkaste brtve. Dodatne točke zaključavanja nude najvišu razinu nepropusnosti i još više sigurnosti.
Interakcija svih tehničkih značajki omogućuje da smart-slide ima vrlo dobre performanse u pogledu nepropusnosti za zrak, vjetar i kišu.

Visoka stabilnost = manje održavanja

Zašto kompromis? Vrlo stabilni ROTO okovi na inovativnoj razini koristimo u novim smart slide kliznim stijenama
Vi imate koristi od toga, sofisticirani mehanizam ovih kliznih vrata također pojednostavljuje tehnologiju ugradnje.


Boje & design sa aluminijskom oblogom Aluskin

Pametna tehnika, plemenit dizajn … i dugoročna radost

Elegantna optika aluminija je momentalno u trendu i to u cijelom području stanovanja I izgled Vaših prozora da se oplemeniti sa aluminijskim oblogama aluplast Pri tome se radi kombinaciji prednosti ova dva materijala, izuzetnim toplinskim karakteristikama pvc profila i izuzetnom izgledu aluminija U toj zajedničkoj igri nastao je proizvod na najvišoj tehničkoj razini, lijepe forme i dizajna koji u sebi krije individualnost. Završna boja aluminijske obloge moguća je u bilo kojoj RAL nijansi tako da niti jedna želja ne ostaje neispunjena

Miral pvc stolarija alu skin boje