Podizno-klizna stijena 85mm

Modularno u jednu novu dimenziju

Modularni sistem predstavlja novost u ovom segmentu. Iz jednog sistema mogu biti proizvedena tri različita proizvoda u pogledu termoizolacijskih karakteristika. Od minimalnih zahtjeva termoizolacije sve do rješenja pasivnih kuća. Neovisno o tome za koji proizvod se odlučite, on vizualno uvijek savršeno odgovara drugim sistemima što stvara predivnu i jedinstvenu sliku u stambenim prostorima.

Mogućnost otvaranje je sa jednim fiksnim a jednim kliznim dijelom ili bočno dva fiksna polja a u sredini dva klizna polja !

Prednosti / tehnički detalji
  • poboljšane izolacijske karakteristike
  • Uf=1,4 W/m²K
  • Uw=0,87 W/m²K sa standardnim trostrukim ostakljenjem sa Ug=0,6 i Psi=0,040 W/mK
  • termički odvojen aluminijski prag
  • Aluminijska vodilica
  • dostupno u mnogobrojnim dekorima
  • dostupno s aluminijskim oblogama (mmnogobrojna mogućnost boja)
  • opcija bez barijere
  • opcija fixframe
Elegantan spoj vanjskog i unutrašnjeg prostora

Pustite sunce u svoj dom! Svjetlom obasjane prostorije i predivni pogledi na prirodu, nova podizno-klizna vrata 85 mm postižu zahvaljujući velikim otvorima. Posebno su koncipirana za prolazak na terase, balkone i u dvorišta. Čak i kod maksimalnih veličina od 6,50 m x 2,80 m, ona se jednostavno i bez napora otvaraju i zatvaraju te omogućuju tečan i nesmetan prelazak u vanjski dio. Daljna prednost je ekonomičan način funkcionisanja: krilo se otvara paralelno uz fiksno ostakljenje te na taj način ne zauzima prostor. Rezultat: velikodušni prostorni koncepti sa dodatnom vrijednošću u vidu kvalitete stanovanja.

Usklađen optički izgled

Birajte između brojnih dekora i aluminijskih obloga dizajn koji najbolje odgovara Vašoj kući i stvorite tako dom u kojem ćete se osjećati ugodno.

Tehnički nenadmašivo:

Ispitane najviše vrijednosti za nepropusnost vjetra i kiše, protuprovalnu zaštitu i optimalnu zvučnu izolaciju i kod najvećih veličina gradnje – jedinstveno u području podizno-kliznih vrata!


Boje & design sa aluminijskom oblogom Aluskin

Pametna tehnika, plemenit dizajn … i dugoročna radost

Elegantna optika aluminija je momentalno u trendu i to u cijelom području stanovanja I izgled Vaših prozora da se oplemeniti sa aluminijskim oblogama aluplast Pri tome se radi kombinaciji prednosti ova dva materijala, izuzetnim toplinskim karakteristikama pvc profila i izuzetnom izgledu aluminija U toj zajedničkoj igri nastao je proizvod na najvišoj tehničkoj razini, lijepe forme i dizajna koji u sebi krije individualnost. Završna boja aluminijske obloge moguća je u bilo kojoj RAL nijansi tako da niti jedna želja ne ostaje neispunjena

Miral pvc stolarija alu skin boje