O nama

Miral Pvc

Firma Miral PVC d.o.o. – Uspješnost i Kvaliteta u Proizvodnji Stolarije

Miral PVC je renomirana tvrtka koja posluje u industriji proizvodnje PVC i aluminijske stolarije već od 1996. godine.
Sa sjedištem u Velikoj Kladuši – BIH, ova obiteljska tvrtka izgrađena je na temeljima predanosti, inovacija i vrhunske kvalitete proizvoda.

Osnovana kao obiteljski posao, Miral PVC je postala sinonim za izvanrednost u proizvodnji stolarije. U početku, tvrtka je započela s proizvodnjom pvc stolarije, no brzo je prepoznala potrebu za razvojem i diverzifikacijom proizvodnje. Nakon samo nekoliko godina, Miral PVC je proširio svoje poslovanje i uključio proizvodnju aluminijske stolarije.

Uz stalno rastuće zahtjeve tržišta, tvrtka je neprestano radila na modernizaciji i unaprijeđenju proizvodnje. Danas se tvrtka prostire na impresivnom području od cca 13,000 m2, što omogućuje opremanje najmodernijim CNC strojevima i obradnim centrima. U skladu s tim,
Miral PVC zapošljava više od 140 stručnih i predanih djelatnika, čija stručnost i predanost osiguravaju vrhunsku kvalitetu stolarije koju proizvodimo.

Jedan od ključnih trenutaka u razvoju tvrtke bio je 1998. godine kada smo počeli plasirati naše proizvode na evropska tržišta.
Od tada, više od 80% naše proizvodnje izvozimo u zemlje EU.
Taj izvozni uspjeh odražava visoku kvalitetu i povjerenje koje naši kupci imaju u naše proizvode.

Miral PVC se ističe svojom sposobnošću prilagodbe promjenjivim potrebama i trendovima tržišta.

Osim proizvodnje pvc i aluminijske stolarije, tvrtka se također bavi:
proizvodnjom staklenih fasada,
aluminijskih grilja,
različitih vrsta stakala,
dekorativnih panela,
čeličnih profila za PVC stolariju (ojačanje),
roletni, oklagija/cijevi za roletne,
– obrade svih materijala vodenim mlazom (WATERJET).
Dodatno, naše usluge uključuju plastifikaciju (elektrostatičko farbanje metala) i proizvodnju različitih vrsta ALU panela.

Kvaliteta je uvijek bila prioritet Miral PVC-a, zbog čega smo ponosni što posjedujemo Certifikat ISO 9001/2015, što potvrđuje našu posvećenost vrhunskim standardima.
Također, 2010. godine, naši proizvodi su uspješno prošli testiranje i certificiranje u Zlinu, Češkoj Republici, te smo dobili oznaku European Conformity, koja dodatno potvrđuje usklađenost s europskim standardima.

Miral PVC je u potpunosti predan zadovoljstvu naših kupaca, kako u Bosni i Hercegovini, tako i u cijeloj Europskoj uniji.
Ponosno smo opremili više od 35.000 objekata diljem regije i prepoznati smo kao pouzdan partner u građevinskoj industriji.
Naši glavni dobavljači su renomirane njemačke tvrtke, što jamči vrhunsku sirovinu za naše proizvode.

Uz višegodišnje iskustvo, predanost kvaliteti i poslovni integritet, Miral PVC nastavlja graditi svoj ugled kao lider u industriji proizvodnje pvc i aluminijske stolarije. Naša misija ostaje nepromijenjena – pružiti izvrsnost kroz inovativne proizvode, pouzdane usluge i održive poslovne prakse.

Proizvodni pogon Miral PVC-a smješten je u mjestu Vrnograč – Poljice bb, svega 15 kilometara udaljenom od centra Velike Kladuše. Moderna i dobro opremljena proizvodna postrojenja omogućuju nam efikasnost i fleksibilnost u ispunjavanju zahtjeva naših kupaca.

Pogledajte naš promo video: