U ponudi se nalaze garažna i industrijska termo izolirana segmentna vrata.

Funkcioniraju na principu kretanja termoizoliranih panela po čelicnim vodilicama iz vertikalnog u horizontalni položaj pomoću prenosnog mehanizma pokretanog od strane specijaliziranog motora. Izraduju se u raznim bojama i veličinama.

garaznaVrata_1

Najzastupljenije su bijela i svjetlo siva, a pored ostalih ral boja moguća je i narudžba u raznim nijansama prirodnog drveta. Segmenti mogu biti ravnih površina, reljefnih sa pravokutnim kazetnim oblikom kao i vertikalnim prozorima (panorama) elementima. U slučaju potrebe u vrata većih dimenzija moguce je ugraditi i pješacki prolaz.

Naša segmentna vrata proizvode se od najkvalitetnijih ALU panela Talijanskog proizvođača.

garaznaVrata_3

Svaki dan kvaliteta života raste zahvaljujući inovativnim proizvodima, koji odgovaraju na sve veće potrebe za jednostavnim, udobnim i sigurnim životom.

    

 

 

Miral pvc pronalazi inteligentna rješenja, smišljajući i ostvarujući široku paletu proizvoda koji su tehnološki napredni i fleksibilni, odnosno koji su u stanju zadovoljiti bilo koju potrebu stanova i zgrada za automatizacijom: dvorišnih vrata, klizna ili krilna, garaže, rolete i kućna vrata.