ALU i PVC roletne su elementi koji na siguran način reguliraju prodor topline i svjetlosti u vaš dom.

Štite od neželjenih pogleda, hladnoće, vrućine, buke, vjetra, kiše, tuče i energetskih gubitaka. Štede energiju potrebnu za grijanje i hladenje, čime doprinose zaštiti okoliša. Spuštanje i podizanje roleta može se vršiti poteznom vrpcom, posebnim mehanizmom, ručicom za navijanje ili pomoću elektro motora. U kombinaciji sa suvremenim tehnološkim riješenjima, automatsko upravljanje znatno povećava učinak toplinske i zvučne zaštite.

Prednosti:

Toplinska zaštita zimi.

Rolete u zatvorenom stanju predstvljaju važan i trajan doprinos toplinskoj izolaciji i uštedi energije. Tako se kod prozora sa izolacijskim staklom poboljšava toplinska izolacija u hladnim njesecima za odprilike 25 posto. Sa automatskim upravljanjem toplinska zaštita funkcionira u svako doba: rolete se zatvaraju kad zahladi i padne mrak, dok se preko dana nalaze u svojoj kutiji, čime je omogućeno prodiranje toplih sunčevih zraka kroz prozor u kuću.

Toplinska zaštita ljeti.

Ljeti rolete reduciraju toplinsko i svjetlosno zračenje sunca osiguravajući na taj način ugodnu mikroklimu i osjećaj ugode u prostoriji.
Zvučna izolacija. Zvučna izolacija kompletne konstrukcije se dodatno može poboljšati odgovarajućim razmakom između prozora i plašta rolete. Pritome je iznimno važan nepropustiv završetak plašta rolete u odnosu na okolinu.

Sigurnost.

Rolete predstavljaju važan element u zaštiti vlasništva i privatnosti doma. U spuštenom položaju daju osjećaj zaštićenosti i sigurnosti, a ako se otvaraju i zatvaraju automatski mogu se podesiti tako da i prilikom duže odsutnosti ostavljaju dojam da je neko uvijek u kući.

Roletne dijelimo u 3 serije:

1.ALU vanjska vidna kutija;

aluRoleteVanjskaVidna_1aluRoleteVanjskaVidna_2

2.ALU vanjska podfasadna kutija;

aluRoleteVanjskaPodfasadna_1aluRoleteVanjskaPodfasadna_2

3.PVC unutarnja termo kutija.

pvcUnutanjaTermo_1pvcUnutanjaTermo_2